Om Mats Lundkvist Byggservice AB

Lång erfarenhet inom bygg och renovering


Mats Lundkvist Byggservice AB
Över 20 år i byggnadsbranschen

Mats Lundkvist Byggservice startades 1996. Mats har lång erfarenhet av byggbranschen och började redan som 17-åring i föräldrarnas byggföretag.

I företaget arbetar 16-20 personer, vi anpassar arbetsstyrkan efter uppdraget och de olika moment som ingår för att uppnå effektivitet och kvalitet. Vi samarbetar även med andra entreprenörer.

Totalentreprenader

Vi utför totalentrepenader inom bygg och renovering. Ofta har vi löpande kontrakt med kommuner och större företag och många av våra uppdrag kommer via rekommendationer från andra jobb vi gjort.

Vi har utfört små och stora uppdrag åt bl.a. Gnesta Hem, Flens Bostad, Stenungsund Kommun samt andra kommuner, landsting och Svenska Kyrkan.

Sveriges Byggnadsindustrier

Mats Lundkvist Byggservice är medlem i Sveriges Byggnadsindustrier och har genomgått utbildning för Povel.
Läs mer om Povel här.

I företaget finns utbildade Byggarbetsmiljösamordnare (BAS-U, BAS-P) och våra anställda bär alltid ID06-brickor för legitimering.

Totalentreprenad inom bygg & renovering
Referensbilder

Mats Lundkvist Bygg AB utför små och stora byggprojekt i Bohuslän och Sörmland. Besök sidan referensbilder för att exempel på olika typer av byggprojekt.

Om och Tillbyggnad
Använd ROT-avdrag

Vid renovering, om och tillbyggnad samt reparationer av villan eller bostadsrätten ges en rejäl skatterabatt vid nyttjandet av ROT-avdraget. Vi sköter kontakten med Skatteverket och drar av rabatten direkt på fakturan.

Mats Lundkvist Byggservice AB
Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information, referenser m.m. 

Använd gärna offertformuläret på hemsidan så återkommer vi med kostnadsförslag