Om Mats Lundkvist Byggservice AB

Lång erfarenhet inom bygg och renovering
Grundat 1996


Mats Lundkvist Byggservice AB
Över 20 år i byggnadsbranschen

Mats Lundkvist Byggservice startades 1996. Mats har lång erfarenhet av byggbranschen och började redan som 17-åring i föräldrarnas byggföretag.

I företaget arbetar 16-20 personer, vi anpassar arbetsstyrkan efter uppdraget och de olika moment som ingår för att uppnå effektivitet och kvalitet. Vi samarbetar även med andra entreprenörer.

Totalentreprenader

Vi utför totalentrepenader inom bygg och renovering. Ofta har vi löpande kontrakt och avtalsuppdrag med kommuner och större företag. De flesta av våra nya uppdrag kommer via rekommendationer tidigare uppdragsgivare.

Bland våra återkommande kunder kan nämnas bl.a. Gnesta Hem, Gnesta förvaltning, Strängnäs Fastigheter, Strängäs Kommun, ST Hem,  Stenungsunds kommun och Svenska Kyrkan. Vi utför även uppdrag i andra kommuner och landsting.

Sveriges Byggnadsindustrier

Mats Lundkvist Byggservice är medlem i Sveriges Byggnadsindustrier och har genomgått utbildning för Povel.
Läs mer om Povel här.

I företaget finns utbildade Byggarbetsmiljösamordnare (BAS-U, BAS-P) och våra anställda bär alltid ID06-brickor för legitimering.

Totalentreprenad inom bygg & renovering
Referensbilder

Mats Lundkvist Bygg AB utför små och stora byggprojekt i hela Sverige. Besök sidan referensbilder för att se exempel på olika typer av byggprojekt.

Om och Tillbyggnad
Använd ROT-avdrag

Vid renovering, om och tillbyggnad samt reparationer av villan eller bostadsrätten ges en rejäl skatterabatt vid nyttjandet av ROT-avdraget. Vi sköter kontakten med Skatteverket och drar av rabatten direkt på fakturan.

Mats Lundkvist Byggservice AB
Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information, referenser m.m. 

Använd gärna offertformuläret på hemsidan så återkommer vi med kostnadsförslag